Verhuislift

Verhuislift / Liftservice

Met hulp van familie en/of vrienden hebt u voldoende. Beschikt u bovendien zelf over het vervoer waarmee u zelf uw inboedel wil vervoeren, dan is enkel een verhuislift huren de oplossing!

Verhuizen tot op de achtste verdieping

Wij beschikken over liften die tot het achtste verdiep reiken als over liften op een aanhangwagen die dan eerder in te zetten zijn op moeilijk te bereiken plaatsen. Dit bijvoorbeeld wanneer u langs de achterkant van het gebouw moet zijn en met een beperkte hoogte qua doorgang zit. U ziet het, voor elke opdracht het juiste materiaal en dit steeds aan heel competitieve prijzen.

 

 

Waarom een meubellift?

U woont op een appartement en wilt ons inschakelen om uw goederen naar boven of beneden te brengen. Waarom zou u sleuren aan die zware zetel of lompe wasmachine…dit terwijl u door ons in te schakelen voor uw eigen gemak en dat van uw vrienden en/of familie kiest.

Waarom zou u bovendien het risico lopen om schade te veroorzaken aan het gebouw bij het naar boven/beneden brengen van uw goederen via de trap of binnenlift terwijl u een beroep kunt doen op een professionele verhuislift.

Huur ons in en merk meteen het verschil van gemak. Een chauffeur – operator komt langs met een verhuislift stelt deze op, doet de bediening ervan en helpt jullie bovendien mee om de stukken op of van het plateau te tillen.
Dekens voor op het plateau van de lift en een beschermplaat voor de balustrade hebben we steeds bij.

 

 

 

 

 

 

 

Met deze lift kunnen we u bedienen tot op het 8e verdiep

Meubellift huren - lift op aanhangwagen - deverhuislift
Verhuislift - liftservice huren - deverhuislift

Vraag hier naar een gratis offerte !

0477 81 44 57
of stuur een mail naar info@deverhuislift.be