Over ons

Wie zijn we?

De Verhuislift is een jong en dynamisch verhuisbedrijf uit het hart van West-Vlaanderen. Bij ons kan je terecht voor een kleine of grote verhuis op maat en volledig naar jouw wens.

Wij zijn niet de grootste en dat is maar best zo! We zijn eigenlijk een relatief klein bedrijf en hierdoor blinken we uit in onze service en kwaliteit en dat komt je als klant alleen maar te goede.

Jouw partner voor een vlotte verhuis sinds  …

Door de jarenlange ervaring in de meubelsector zijn we er in geslaagd om ons verhuisbedrijf op te richten.

Aanvankelijk zijn we gestart met één meubellift en de achterliggende kennis van de zaakvoerder als meubelmaker.

Door de grote vraag naar onze service en diensten zijn we blijven groeien. Intussen zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde op de markt van de verhuisbedrijven en zitten we qua prijs kwaliteit bij de allerbesten.

Waarom de verhuislift?

Klein bedrijf, grote troef!

Onze zaakvoerder werkt zelf altijd mee, je bent dus zeker van een persoonlijke en deskundige aanpak.

Alles wordt goed opgevolgd qua afspraken van bij het begin, zo kunnen wij er voor zorgen dat iedere opdracht klein of groot tot een goed einde wordt gebracht. 

Verhuizen is voor ons dagelijkse kost, door onze betrokkenheid en kennis van zaken weten wij op elk moment wat de volgende stap is. Zo loopt je verhuis gesmeerd.

Bovendien levert de kleinschaligheid van ons bedrijf een grote dosis flexibiliteit op en willen wij steeds luisteren naar wat je van ons verwacht en wanneer je dat van ons verwacht.

Gratis offerte!

Tijd om te ontdekken wat wij voor jullie kunnen doen.
Licht ons jullie plan toe en wij zorgen voor een gratis en vrijblijvend voorstel.