Onze service

Liftservice | De Verhuislift

Liftservice

Verhuisservice | De Verhuislift

Verhuisservice

Verhuismateriaal | De Verhuislift

Verhuismateriaal

Lift op aanhangwagen

Verhuizen tot op de achtste verdieping

Wij beschikken over liften die tot het achtste verdiep reiken als over liften op een aanhangwagen die dan eerder in te zetten zijn op moeilijk te bereiken plaatsen. Dit bijvoorbeeld wanneer je langs de achterkant van het gebouw moet zijn en met een beperkte hoogte qua doorgang zit. Je ziet het, voor elke opdracht het juiste materiaal en dit steeds aan heel competitieve prijzen.

Verhuislift

Voor de verhuislift heb je aan hulp van familie en/of vrienden voldoende. Beschik je bovendien over het vervoer waarmee je zelf je inboedel wil vervoeren, dan is enkel een verhuislift huren de oplossing!

Meubellift

Je woont op een appartement en wilt ons inschakelen om uw goederen naar boven of beneden te brengen. Waarom zou je sleuren aan die zware zetel of lompe wasmachine…dit terwijl je door ons in te schakelen voor je eigen gemak en dat van je vrienden en/of familie kiest.

Waarom zou je bovendien het risico lopen om schade te veroorzaken aan het gebouw bij het naar boven/beneden brengen van uw goederen via de trap of binnenlift terwijl je een beroep kunt doen op een professionele verhuislift.

Huur ons in en merk meteen het verschil van gemak. Een chauffeur – operator komt langs met een verhuislift stelt deze op, doet de bediening ervan en helpt jullie bovendien mee om de stukken op of van het plateau te tillen.

Dekens voor op het plateau van de lift en een beschermplaat voor de balustrade hebben we steeds bij.

Verhuisservice

Je woont op een appartement en wil ons inschakelen om je goederen naar boven of beneden te brengen. Waarom zou je sleuren aan die zware zetel of lompe wasmachine … dit terwijl je door ons in te schakelen voor je eigen gemak en dat van je vrienden en/of familie kiest. Contacteer ons gerust voor verdere informatie over onze diensten, wij helpen je graag verder met een vlotte verhuis.

Verhuismateriaal

Wij beschikken over een ruim assortiment aan verhuismateriaal, zoals steekkarretjes, duveltjes, dekens … Dekens voor op het plateau van de lift en een beschermplaat voor de balustrade hebben we steeds bij.

Je hoeft je geen zorgen te maken, wij beschikken over al de nodige materialen om je verhuis zo vlot en veilig mogelijk te maken. Laat gerust iets weten, wij helpen graag verder.

Gratis offerte!

Tijd om te ontdekken wat wij voor jullie kunnen doen.
Licht ons jullie plan toe en wij zorgen voor een gratis en vrijblijvend voorstel.